Over ons

Interieurinspiratie zoeken op internet: iedereen doet het! Woonideeën, tips van anderen, leuke winkels: alles wat maar enigszins met Interieur te maken heeft, zoeken we online. Voor binnen én voor buiten. Als we gaan verbouwen, maar ook als we vinden dat we toe zijn aan een paar leuke nieuwe woonaccessoires.

Woonideeën
Je hebt altijd wel een ruimte in huis waar je nog dat ene leuke ideetje voor zoekt. Welke kleur past er bij dat stukje van jouw interieur? Wordt het donker of licht? Wordt het een warme kleur of juist een koele? En hoe bepaal je welke kleur de juiste is voor dat ene vertrek? Hoe ga je creatief met je (beperkte) ruimte om? Waar vind je de juiste woonideeën?

Bij ShowHome.nl ben je voor dit alles aan het juiste adres:

  • Dagelijks nieuwe woontips.
  • Een Woonwebwinkel Top 20.
  • Per provincie hebben we een interieurstylist voor je geselecteerd, voor het geval je er zelf niet helemaal uitkomt.
  • Een uiterst gevarieerde groep woonbloggers die elk op hun eigen blog in hun eigen stijl over woonideeën schrijven.
  • Bloggers die speciaal voor ShowHome.nl schrijven over hun ervaringen, hun tips voor jullie of interieurinspiratie waar je mee uit de voeten kunt.
  • En natuurlijk niet te vergeten: binnenkijken! Wooninspiratie van lezers voor lezers!

Inspiratie voor je interieur
Niets is zo persoonlijk als wonen! Iedereen heeft zijn eigen woonideeën. Op ShowHome.nl vind je alle stijlen. Je kunt van het ene interieur naar het andere surfen en jouw inspiratie vinden. Woonideeën waar jij blij van wordt! Binnenkijken bij iemand thuis is en grote bron van inspiratie. Kijk hoe anderen wonen en haal daar jouw interieurinspiratie uit. 

 

Foto credits
Wij doen altijd ons best om de bronnen van de afbeeldingen zo goed mogelijk op te zoeken en te vermelden. Mocht de bron fout vermeld staan of helemaal niet neem dan contact met ons op we willen graag alle juiste bronnen vermelden.

 

Samenwerken en delen is vermenigvuldigen!
ShowHome.nl was nooit zover gekomen zonder samen te werken! Daarom staan we ook altijd open voor nieuwe leuke manieren om samen te werken. Zou jij met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op.