images/thumbs/style-over-st3.jpg

Esther, Florien en Melissa

Style-Over
Style-Over heeft de afgelopen jaren vele interieurs mogen realiseren, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Bij het maken van een interieurontwerp denken wij goed na over de wensen van de opdrachtgever, de functies van de ruimte en het gebruiksgemak.

Een interieur van Style-Over is te herkennen aan de eenheid. Door een combinatie van verschillende stijlen, kleuren en materialen zorgen wij voor de perfecte balans in het interieur.

Naast dat een interieur sfeervol moet zijn, is het ook belangrijk dat het leefbaar is. Wij komen daarom altijd met creatieve, originele maar ook praktische oplossingen.
Style-Over vindt het belangrijk dat het proces een samenwerking is en geen éénrichtingsverkeer. Daarom houden wij van korte lijntjes en zijn dan ook altijd te bereiken via mail, telefoon en WhatsApp.

‘DRIE GENERATIES, ÉÉN VISIE, DAT IS STYLE-OVER’

Ons motto zegt alles. Door onze verschillende expertises, vullen wij elkaar perfect aan.

De kracht van Style-Over ligt bij totaalconcepten. Dit houdt in dat wij alle elementen van het interieurontwerp in ons plan meenemen. Denk hierbij aan een indelingsplan, lichtplan, kleuradvies, materiaaladvies, meubelplan, advies vloer-, wand- en raambekleding en eventuele maatwerk oplossingen. Dit resulteert in een creatief en goed doordachte ontwerp, dat meteen kan worden uitgevoerd.

Bekijk de website van Style-Over voor meer informatie.'

Algemene informatie:

Adres: Gouw 7, 1621 HA Hoorn
Telefoon: 06-42737410
E-mail: [email protected]
Website: style-over.nl

Specialisme:

Interieurstyling
Interieurontwerp
Bedrijfsstyling
Verkoopstyling
Realisatie
Styling
3D-visualisatie
Maatwerk

Provincie:

Noord-Holland
Portfolio's