images/thumbs/dagmar-sommer-kl2.jpg

Dagmar Sommer

Ontwerpbureau

Dagmar Sommer Ontwerpbureau is gespecialiseerd in de technische én de creatieve kant van interieur design. U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding bij het verbouwen van uw nieuwe of bestaande woon- of werkruimtes. Ik vertaal uw wensen in creatieve, praktische en eigentijdse oplossingen. Of het nu gaat om een complete metamorfose of om een idee over kleurgebruik, u ontvangt een persoonlijk en stijlvol interieuradvies waarin gevoel en beleving voorop staat!

PASSIE • EIGEN • PUUR • THUIS

Interieurontwerp en styling is altijd mijn passie geweest. Een kleine verandering kan een woning een hele andere beleving geven. Het is voor mij een grote uitdaging om mensen zich thuis te laten voelen door middel van het creëren van sfeervolle en eigentijdse interieurs.

Door goed naar de behoefte van de klant te kijken, bedenk ik een functionele en praktische oplossing waarin gevoel en beleving voorop staan. De klant ontvangt een interieurontwerp waarin zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, accessoires en kleuren gepresenteerd worden.

Door pure en natuurlijke materialen te combineren met een mooi souvenir of ander persoonlijk voorwerp, krijg je subtiele, onverwachte contrasten. Deze schijnbare tegenstellingen zorgen juist voor dat belangrijke evenwicht. De ‘emoties’ hebben hun balans gevonden en komen helemaal tot rust. 

Algemene informatie:

Adres: Holenduiflande 17, 2641 RC Pijnacker
Telefoon: 0624775146
Mail: [email protected]
Website: www.dagmarsommer.nl

 

Ook te volgen op:

Instagram: Instagram.com/dagmarsommer/
Facebook: Facebook.com/DSOntwerpbureau
Pinterest: Pinterest.com/dagmarsommer

 

Specialisme:

Interieurstyling
Evenementen en beursstyling
Interieurontwerp

 

Provincie:

Zuid Holland
In heel Nederland actief

Portfolio's
Restyling woonindustrie Restyling entree De Woonindus...

De Woonindustrie heeft gevraagd om de entree te restylen. Het thema moest ecotic zijn. Hierbij is er gekozen voor uitgesproken meubels met luxe s...

25 feb 2016 Bekijk alles
Te bouwen villa Interieurontwerp nieuw te bou...

  Interieurontwerp nieuw te bouwen villa  

20 apr 2017 Bekijk alles
Ontwerp badkamer

Voor de opdrachtgever heb ik een badkamer ontwerp gemaakt waarbij het een wellness gevoel moet uitstralen. Omdat de badkamer niet heel groot is, ...

25 feb 2016 Bekijk alles
Inspiratiekamer

Inspiratiekamer  

25 feb 2016 Bekijk alles
Interieurontwerp woonkamer & ...

  Interieurontwerp woonkamer & keuken.  

20 apr 2017 Bekijk alles
Interieurontwerp woonkamer

  Interieurontwerp woonkamer  

20 apr 2017 Bekijk alles