images/thumbs/joyce-over.jpg

Joyce Jansen

BLEND Interieur . Styling

Haal meer uit je huis!

BLEND Interieur. Styling wil graag een interieur creëren dat bij je past en waar je blij van wordt. Graag adviseer, inspireer en begeleid ik je hierin. Het kan een interieuradvies voor je woonkamer zijn of je wilt gaan verbouwen, het kan allemaal en binnen budget. Ook heb ik al vele verkoopstyling projecten met succes mogen afronden.

Naast (vastgoed)styling en interieuradvies, kun je ook terecht voor woningfotografie, 2D & 3D ontwerpen, woningfotografie en kleuradvies.

Wonen, interieur en alles wat ermee te maken heeft, het hoort bij mij en ben er altijd mee bezig. Steeds meer mensen vroegen mijn advies en het idee om voor mezelf te beginnen groeide. Na jaren functies in marketing communicatie te hebben vervuld, heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb diverse vakgerichte opleidingen en cursussen gedaan om me verder te specialiseren en werk nu al 3 jaar met heel veel plezier als styliste. Elke keer weer ben ik blij als een blij verrast als ik klanten nieuwe inzichten kan geven en hen kan helpen in het vertalen van hun woonwensen, met uiteraard een tevreden en blije klant als resultaat!

Algemene informatie:

Website: Blendinterieurstyling.nl
Mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 6 46 06 34 25

Specialisme:

Interieuradvies en -styling
Vastgoedstyling
Kleuradvies
Woningfotografie
2D en 3D plattegronden

Provincie:

Utrecht
Zuid Holland
Noord Holland
Noord Brabant
andere regio's in overleg

Portfolio's

Er zijn geen resultaten gevonden.