WIN kaarten voor de VT Wonen & Designbeurs

WIN kaarten voor de VT Wonen & Designbeurs

 

Voor wie het gemist heeft, we zullen weer een dagje met z’n allen aanwezig zijn op de VT Wonen & Designbeurs! Dit wordt voor ons het derde jaar dat we live vanaf de beurs zullen gaan bloggen en we hopen ook dit keer weer kennis te mogen maken met een (groot) aantal van jullie. Wij zullen er zijn op donderdag 29 september maar als je dan niet kunt (wat we jammer zouden vinden) ga je gewoon lekker een andere dag. Hoofdzaak is dat je er geweest bent. Een dagje inspiratie opdoen, woonshoppen en kletsen, wie vindt dat niet gezellig?

 

WIN kaarten voor de VT Wonen & Designbeurs

 

Wij mogen 5x2 toegangskaarten weggeven en als je onder dit bericht een leuke woonvraag plaatst doe je al mee!

 

Dus: ‘met welke woonvraag zou jij graag naar de beurs komen? Waar loop je tegenaan in je huis waarvoor je op de beurs graag een oplossing/antwoord zou willen vinden?

Volgende week (14 september) zullen we de winnaars bekend maken zodat ze de dag kunnen gaan plannen! // deze actie is afgelopen.

De winnaars zijn: Bianca, lidy, Kiki Bosch, SRekmans en Anne O.
Jullie ontvangen een mailtje met verdere informatie. Gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen!

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Patty smeets 13 sep 2016

Na een aantal jaren verbouwen nu blij met mijn jaren 30 huis. Styling gaat mij redelijk af maar hoe cre�er ik in mijn L vormige woonkamer een fijne speel/leer chil en opbergplek voor mijn jongens van 8 en 10.

Marga 13 sep 2016

Ben helemaal happy met ons huis! Elke keer als ik binnen stap, denk ik...wauw wat een heerlijk huis hebben we toch! Totdat...ik de gang in kom en struikel over schoenen. Veel schoenen...grote, kleine, nette, school, voetbal, gym, oude schoenen. Overal schoenen! Ja, echt! Voor veel schoenen hoef je geen vrouw te zijn:). Ik zou graag met mijn "schoenenopberg probleem" een heerlijk dagje op de woonbeurs doorbrengen en met jullie live kennis maken! Groetjes Marga

M. van Beurden 13 sep 2016

Ik wil de badkamer grondig aanpakken, en naderhand moet die heel makkelijk zijn schoon te maken. Gladde muren, maar wel stijlvol. Geen richeltjes maar wel glazen douchedeur. Wie kan mij daarin advies geven??

Bianca 13 sep 2016

Ik zou heel graag willen weten wat voor advies jullie mij geven omtrent mijn eettafel. Hij is van teakhout (ja idd al tien jaar oud) en niet meer in de mode. Eigenlijk is de plek waar hij staat ook veel te klein. Maar nu dacht ik zelf aan een ronde eettafel met speels verschillende stoelen er omheen. Maar help nu las ik weer ergens dat een ronde eettafel al weer uit is. Wat moet ik nu?? Een goede reden om me op de woonbeurs te ori�nteren!

Hans 13 sep 2016

Hoe maak je je balkon leuk

Erika 13 sep 2016

ja, daar zou ik heel graag heen willen!! Wij hebben in mei een oud huisje gekocht en zijn momenteel de bovenverdieping volledig aan het strippen. We weten alleen nog niet hoe we deze zo praktisch mogelijk weer in kunnen richten, zodat er voldoende slaapkamers en opbergruimte mogelijk is.

lidy 13 sep 2016

Deze kans grijp ik graag aan. Ons huis valt echt als een warme deken om ons heen. Als laatste wil ik onze slaapkamer een update geven, de oude kledingkast inmiddels vervangen maar ons bed is extra lang en wil ik liever overschilderen en met leuk beddengoed opfrissen. Ik heb een eigen stijl gemengd met vintage maar nu bij de slaapkamer stokt het even dus graag jullie advies. Groetjes Lidy

Astrid 13 sep 2016

Hoe krijg ik op goedkope manier de rijke luxe hotel style slaapkamer?

Kiki Bosch 13 sep 2016

Wat leuk! Ik doe graag mee :) Mijn woonvraag is:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik in mijn interieur een beetje van alle trends meepak en verwerk zonder dat het een kermis wordt?

Groetjes Kiki

Marith 13 sep 2016

Aanstaande donderdag krijgen wij de sleutel van ons fantastische jaren '30 huis. Wil heel graag samen met mijn vriend op zoek naar onze (vernieuwde) stijl voor ons nieuwe huis; hoe brengen we de sfeer die wij willen bereiken in het huis in? Mijn nicht heeft op de Woonbeurs 3 jaar geleden waardevol advies gekregen van interieurstylist en dat zouden wij ook graag doen om er ons droomhuis van te maken!

Ginyvloon 13 sep 2016

Hoe richt je een oude school in als woonhuis, met de juiste balans van nieuw en oud? Wat haal je weg? En wat voeg je nieuw toe?

Lenie 13 sep 2016

Veel vragen bij aanschaf van een gietvloer.....kan 'ie over een grindvloer? Welke kleur raadje aan bij een lichte houtvloer enz. We kunnen wel eens een goed advies gebruiken ! Beste VT Wonen - beurs medewerkers: is er hulp in de zaal?? Groet, Lenie

Jolette 13 sep 2016

Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd en op de zolder na helemaal naar onze zin. Maar wat doen we met de zolder? Lees: schuine daken, erkers, trapopgang in het midden, geen enkele rechte muur. We zijn behoorlijk inspiratieloos.

Jenny 13 sep 2016

Al de muren in onze woonkamer zijn wit.
Verder hebben we lichte houttinten en een beetje industri�le inrichting.
Nu weten we niet wat voor kleur we op de muur moeten doen.
Zou graag een antwoord krijgen op de beurs.
Groetjes!

Maaike78 13 sep 2016

Wat voor beton aanrecht blad is het beste in mijn keuken?

Maaike Kox 13 sep 2016

Wat voor beton aanrecht blad is het beste in mijn keuken?

Fred Kroneman 13 sep 2016

Ik last mijn vrouw graag verrassen met een nieuwe indeling van het interieur. Basis is er... Maar met een VTwonen specialist en een auto met toffe vintage zou ik graag een uitdaging aan willen.....HELP voor interieurFUN;)

Lisette 13 sep 2016

Hoe breng ik meer karakter aan in mijn interieur?

Sanne 11 sep 2016

Hoe kan ik op zolder een praktische en stijlvolle hobby/werkkamer maken?

Anne van Lohuizen 11 sep 2016

Sinds april vorig jaar, heb ik samen met mijn vriend het ouderlijk huis verlaat voor de grote stap om op ons zelf te wonen. Het is in een jaar tijd helemaal naar ons zin geworden, maar ik krijg in de slaapkamer maar niet de gezellige en fijne sfeer die ik graag zou willen. Die zou ik op de beurs graag willen onderzoeken/ vragen!

Elke Dekkers 10 sep 2016

Wij wonen sinds 3 weken in ons gerenoveerde huis. Helemaal naar smaak ingericht maar de slaapkamer blijft een lastige opgave. Ik wil er graag een knusse en gezellige kamer van maken.

Lianne 10 sep 2016

Het maken van een fijne, gezellige zithoek die ook 'logisch' in de ruimte staat. Vloerkledenstress, bank houden of een ander? Advies is onwijs welkom :')

Corinne 09 sep 2016

Hoe kan ik de trends van nu in m'n huis gebruiken, zonder met de 'trendwinden' mee te waaien en juist m'n eigenheid te behouden?

Silvia 09 sep 2016

Ik wil graag een kleed in mijn woonkamer. Hoe bepaal je de grootte en vorm van het kleed.

SRekmans 09 sep 2016

We hebben onlangs een ander huis gekocht. In januari of februari zullen we de sleutel krijgen. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan voor het interieur. Ik wil eerst een volledig interieurontwerp gaan maken. Kleuren en materialen kiezen, de inrichting bepalen, meubels uitzoeken. Een bezoekje aan de VT WONEN & DESIGN BEURS zou fantastisch zijn om inspiratie op te doen!
De woonvraag waarmee ik dus vooral naar de beurs zou komen is: "Welke kleuren en materialen ga ik combineren?".

Shea-lynn 08 sep 2016

Hoe kan ik het best mijn huis inrichten en welke kleuren passen het best?

Magico 08 sep 2016

Ik wil graag mijn woonkamer volledig opnieuw inrichten. Het gaat om de vloer, muren, meubels en verlichting. In welke volgorde pak ik de keuze hiervoor het beste aan?

Ante 08 sep 2016

Wij wonen net in een nieuw huisje samen, wat ongeveer 2 keer zo groot is al hiervoor. Nu hebben we nog geen kasten voor in de woonkamer waar we zeker wel naar op zoek zijn. Dus onze vraag is, wat zijn de mooiste opberg mogelijkheden voor in de woonkamer met industri�le sfeer?

Manon 08 sep 2016

Hoi!
Leuk dat jullie kaarten weg mogen geven!
Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht waar we vanaf December in gaan. Er zijn grote ramen aan de voor en achterkant en aan de achterzijde zit er ook nog een deur in. Ik heb heel erg moeite met het kiezen van praktische mooie (en liefst zo betaalbaar mogelijke) raambekleding en zou daar graag inspiratie/hulp bij krijgen. :)

Sandra 07 sep 2016

30 september krijgen we de sleutel van ons nieuwe woning. Hoe kan ik het beste opberg- en kledingruimte boven op een leuke manier indelen?

Nadia 07 sep 2016

Wij zijn een maandje geleden verhuisd van een appartement naar een woonhuis. Nu wij twee keer zoveel ruimte hebben oogt alles erg kaal.. Zou graag tips willen om het gezelliger en knusser te maken. Ook zijn wij al erg lang opzoek naar een mooi vloerkleed. Kleur en formaat laten ons al ruim een jaar twijfelen.. Genoeg advies en inspiratie welkom!

Wendyvanmeijel 07 sep 2016

Ik kom bergruimte tekort in de woonkamer, al lang op zoek naar een kast; maar we kunnen geen geschikte vinden. Misschien 1 zelf maken/inbouwen?
Graag wat inspiratie 😊☺

estherdebruijn 07 sep 2016

Heel graag! Per 1-okt start ik als zelfstandig ondernemer in oa interieur. vtwonen & design beurs een absolute must-see en must-go.
Ps 29-sep kan ik -)

Monique 07 sep 2016

Op dit moment worstelen wij met de vraag, Welke nieuwe vloer kies ik bij mijn nieuwe keuken of welke keuken kies ik bij de vloer....Wat kies ik als eerste, voorkeur gaat uit naar een houten vloer, maar een keuken met hout of een donkere keuken (grijs/zwart) vinden we ook tof. Tja, enig advies zou welkom zijn.

Marijke 07 sep 2016

Mijn vriend en ik krijgen in december de sleutels van onze nieuwbouwwoning. We zijn al druk bezig met het op doen van inspiratie. Wat wij heel erg moeilijk vinden is het kiezen van de lampen op de benedenverdieping. Op de Woonbeurs willen wij er graag achter komen welke lampen zorgen voor het juiste licht en eenheid in ons interieur. We hebben er zin in!

Deborah 07 sep 2016

Hoe kan ik mooi katten meubels intergreren in mijn 50/60/70 interieur? De meeste kattenmeubels zijn lelijk of totaal niet hip.

Rhod� 07 sep 2016

Wij hebben een verbouwing van de zolder op de planning staan zodat we daar onze slaapkamer kunnen maken. Ook de slaapkamer van ons zoontje moet aangepast worden omdat hij in een 'groot bed' mag gaan slapen. Daarnaast moet er in de woonkamer eea vernieuwd worden. En dan blijven er nog een heleboel woonwensen over. Inspiratie kunnen we dus wel goed gebruiken.

Westenstad 07 sep 2016

Lijkt me superleuk om nog even vlak voor mijn verlof op de Woonbeurs rond te lopen om te kijken hoe ons huis nog effectiever ingedeeld kan worden. Voor de komst van onze kleine hebben we al flink geruimd, maar hoe handiger en ruimer alles ingedeeld is hoe beter. Dan kunnen we ons daarna op "ons" concentreren

marit 07 sep 2016

We hebben een heerlijk nieuwbouwhuis met een ruime woonkamer, maar we hebben behoefte aan hoekjes maken zodat het knusser wordt. Op de woonbeurs willen we inspiratie opdoen hoe we dat kunnen oplossen en welke mooie meubels (room dividers) bijvoorbeeld er zijn waar je ook leuke spullen in kwijt kan. Op zoek naar een dag vol inspiratie!

Lysanne 07 sep 2016

Gewoon omdat ik het heerlijk vind om er rond te lopen en ideeetjes op te doen! Altijd aan het veranderen!

Bernadette 07 sep 2016

Wij zijn inmiddels al bijna 6 jaar aan het verbouwen en het einde komt in zicht. We zoeken nu nog naar mooie en slimme manieren om dingen op te bergen in de woonkamer en tuinkamer. Daarnaast nog een leuke manier om foto's en kaarten etc op te hangen zonder te vervallen in de standaard 'veel lijstjes op een speelse manier bij elkaar hangen in de hal'.

Monique 07 sep 2016

Ben ��n keer eerder naar de VT Wonen beurs geweest en het lijkt me geweldig om er nog een keer heen te gaan, maar dan met mijn dochter! Ik heb aardig wat dingen die ik anders zou willen in huis. Zo ben ik benieuwd wat ik kan doen met een raam met lastige afmetingen en hoe ik onze gang (met open trap) opgeruimd krijg. Lijkt me erg leuk om inspiratie op te mogen doen!

mariekekempkens 07 sep 2016

Wij gaan volgend jaar verhuizen naar een nieuwbouwwoning dus ik wil heel graag inspiratie opdoen voor het interieur, vloer, muurkleuren e.d.

Maruska 07 sep 2016

Wij willen onze trappen en voorzolder opknappen en zijn op zoek naar inspiratie wat betreft opbergmogelijkheden en renovatie. Wij komen er zelf niet helemaal uit namelijk :)

Anne 07 sep 2016

Op 23 september as. krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis! Het is een oude huurwoning en de komende maanden zullen in het teken staan van verbouwen, inrichten en verhuizen. Omdat we over zoveel dingen moeten nadenken is het fijn om op 1 plek te komen waar op zoveel fronten inspiratie te halen valt! Met name het gebruik van kleuren vinden we spannend, daar hebben we echt advies bij nodig.

Emma 07 sep 2016

Ik woon op een top locatie in de stad, echter mijn huisje is piepklein. Ik ben dan ook op zoek naar creatieve opbergmogelijkheden, niet naar een simpele Ikea kast. Daarnaast gaat een vriendinnetje binnenkort verhuizen en die wil haar huisje natuurlijk volledig top inrichten. Dus inspiratie kan geen kwaad! Fingers crossed ✌🏻️

Marjolein 07 sep 2016

Ik heb m'n nieuwe huis bijna helemaal ingericht, maar kom er maar niet uit wat ik boven de bank zou moeten hangen. Kunst? Posters? Schalen? Sierbordjes? Kleur? Zwart of wit? Ik kom er gewoon niet uit.

Arianne 07 sep 2016

Ik zou graag tips en nieuwtjes op het gebied van licht willen zien!

Dewi Driesen 07 sep 2016

Mijn vriend en ik gaan binnenkort samenwonen. We zijn al een tijd bezig met het opdoen van inspiratie, maar kunnen onze stijlen nog niet helemaal mixen en matchen. Graag ontvangen we tips om onze stijlen samen te voegen en doen we graag nog meer inspiratie op. Daarnaast is het misschien ook goed te vragen hoe je creatief om kan gaan met opbergruimte wanneer je huis niet al te groot is.

win-kl-stoeltje.jpg Kies zelf welke toffe indust...

Alles in de tuin is leuk maar onverwachte gasten die nóg meer gezelligheid brengen en waarmee je gerust tot in de late uurtjes buiten kunt...

26 jul 2017 Lees verder
kerstactie-kl3.jpg Kerstaktie - win een kerstpa...

HO.HO.HO. wordt GO.GO.GO.  bij ShowHome.nl! In aanloop naar de Kerst dagen we je uit! Niks zo leuk als sfeervolle foto’s van jullie in...

09 dec 2016 Lees verder
win-woonpakket-kl.jpg Win een woonpakket!

De boom, de lampjes, de ballen en de kransen. Kaarsen, recepten en knutsels, we snappen best dat je daar heel druk mee bent en precies daarvoor h...

08 dec 2015 Lees verder
kw-ligatus-1600x900-v1-c1-kl.jpg Met 450 euro naar Kwantum......

Die krijg je wel op toch? De kans bestaat écht dat je binnenkort met dat shoptegoed Kwantum binnen kunt stappen want we hebben een leuke b...

29 sep 2015 Lees verder
seizoensboeket-kl1.jpg Win een seizoensboeket!

We hebben jullie al eens eerder verteld over dat hele leuke concept van 24Flower toch? Dat concept dat het mogelijk maakt dat jij (of iemand die ...

20 sep 2015 Lees verder
slider-ontwerp-verbouw-kl.jpg Win 3 x 2 toegangskaarten vo...

O man wat hebben wij er weer zin in! Zoals jullie misschien wel weten waren we vorig jaar met het hele team van ShowHome.nl op uitnodiging een ...

31 aug 2015 Lees verder