Win een uniek fotowandsysteem naar keuze!

Fotowandsysteem   Fotowandsysteem

Ogu is een opvallend, uniek en gemakkelijk te plaatsen. De nieuwe designtrend in wanddecoratie. Heel eenvoudig creëer je met eigen foto's je eigen wandcollage. Ogu is eenvoudig te plaatsen, zonder gereedschap. Trek de plakstrips van de achterzijde, bepaal de positie en plak je Ogu tegen de wand. Even aandrukken, 2 minuutjes wachten, klembord verwijderen en tadáá!!

Fotowandsysteem Fotowandsysteem Fotowandsysteem Fotowandsysteem

 

Wil jij dit prachtige systeem winnen en je eigen foto's erin zetten? Doorloop dan onderstaande twee stappen!

 

1. Zorg dat je ShowHome.nl en Ogu leuk vindt op Facebook!

 
 

 

2. Welke unieke herinnering zou jij aan de muur willen? Plaats hieronder je reactie. 

Heel veel succes! De actie loopt t/m donderdag 24 juli 2014. Deze actie is afgelopen.

 

De winnaar is: LEONIE88

Gefeliciteerd. We zullen contact met je opnemen voor je adres gegevens.

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Rvb0000 24 jul 2014

Nieuwe Huis, Nieuw geschilderde muur, nieuwe manier van ophangen en foto's met oude herinneringen

saninie 24 jul 2014

Geweldig voor op onze immense witte muur, die zeker wel wat kleur kan gebruiken, het mooiste stadaanzicht, dat prachtige muurtje in toscane, een sprankelende zee in de zon, plek fotos en inspiratie genoeg!

Liset 24 jul 2014

Mijn vriend en ik hebben net een nieuw huis. De vloer en de muren zijn wit dus het huis kan nog wel wat kleur gebruiken. Vooral de muur is nog veel te kaal. Dit unieke wandsysteem kende ik nog niet maar lijkt me helemaal super. Ik zou van de mooiste momenten met vrienden en familie een collega maken. Alle geluksmomentjes bij elkaar!

Jonna 22 jul 2014

Ik zou foto's van onze dochter willen ophangen naast kinderfotos van mijn vriend en ik, van ongeveer dezelfde leeftijd, bij een soortgelijke levensgebeurtenis. Lijkt me prachtig om dat naast elkaar te zien!

mdb 21 jul 2014

Van mijn inzamelingsactie 'Wereldkleuren' voor een school in Tanzania heb ik heel veel foto's gemaakt. Ook van de indrukwekkende ervaring zoals het werken in de school samen met mijn 7-jarige dochter en de leerlingen. De lach op hun gezichtjes vergeet ik nooit meer maar de foto's zijn nog steeds niet afgedrukt...

marsonny 19 jul 2014

Ik wil al jaren een collage maken, maar het lukt me maar niet hier een mooi geheel van te maken en deze ogu zou hierbij perfect kunnen helpen om
Alles wat me dierbaar ia samen te voegen

Lieve 19 jul 2014

Een foto collage van ons gezinnetje en van alles om ons heen wat we lief hebben met name onze dochter lieve en onze ouders

stephaniem 18 jul 2014

Ik heb al zoveel mooie foto's van onze tuin. Hier staan vaak vlinders en bloemen op. In mijn kamer hangen veel lijstjes met de mooiste foto's. Met dit systeem kan ik er een mooi geheel van maken!

Briiiitney 18 jul 2014

Een mooie verzameling foto's van onder andere mijn broer, mijn vader en ik zou er fantastisch uitzien op de muur van mijn vader zijn nieuwe appartement! Het wordt langzamerhand eens tijd dat daar wat aan de muren komt te hangen!

lijnloves 18 jul 2014

Whaaa te veel moois om op te hangen met dit toffe systeem! Ik maak veel online collage's, maar als ik moet kiezen zou ik een collage maken van onze honeymoon!

evabender 18 jul 2014

Noodgedwongen moet ik een nieuwe start maken met mijn zoontje en zijn broertje op komst. Op zoek naar woonruimte, biedt deze wanddecoratie een positieve start voor de inrichting straks. Een mooie manier om dierbare foto's te integreren in het interieur!

SandraHeijink 18 jul 2014

Wat maakt ons gelukkig?
Dit is niet te omvatten in enkele woorden, want geluk is voor iedereen weer iets anders. Veel mensen zijn gelukkig als ze hun gezin in gezondheid bij elkaar hebben. Toch kan voor andere mensen leven in de natuur het ultieme geluk betekenen, weer andere mensen zijn gelukkig als ze volledig vrij zijn en kunnen doen wat ze willen. Geluk is een ultiem gevoel wat in herinneringen zit. En daar draait het om. Die herinneringen zijn heel divers. E�n daarvan is mijn gezin.

Haanstra 18 jul 2014

Zuid Afrika; de prachtige kleuren, indrukwekkende dieren, schitterende stranden, verschillende mooie gastvrije mensen, de contrasten, plakkerskampen en audi's, de overweldigende natuur, lang-arm dansende studenten, zinderende rugbywedstrijden, de train of hope en helpende handen.. Die momenten en ervaringen zou ik willen vangen als de mooiste herinneringen na mijn avontuur in Zuid Afrika waar ik stage liep als psychologe in verschillende ziekenhuizen. Nog maar net terug, en nu al heimwee..!

sepia 17 jul 2014

Geen specifieke "unieke herinnering", maar gewoon allerlei leuke kiekjes met familie en vrienden.

Leonie88 17 jul 2014

Mijn geweldige wandelreis, de camino naar santiago de compostella. Samen met mijn moeder 43 dagen wandelen, door weer en wind met 15kg bepakking op onze rug.
Met ziekenhuisbezoeken door peesontsteking en tranen in santiago dat we het gehaald hebben!
Een prachtige reis die ons dichter bij elkaar heeft gebracht en ons heeft gevormd.

Leonie88 17 jul 2014

Mijn

strijpse 17 jul 2014

Is de geboorte van een kind bijzonder genoeg om er een mooie collage van te maken op de babykamer?

krollenberg1 17 jul 2014

Ik zou heel graag foto's van mijn gezin erop zetten en daarbij mijn vader. Opa van mijn kinderen die elkaar helaas niet hebben mogen ontmoeten vanwege overleden aan ALS. Dan zijn ze toch nog een beetje samen.

Missmieszje 17 jul 2014

Ik heb een paar jaar samengewoond, maar helaas zijn we uit elkaar en woon ik nu alleen. Het gave, kleurrijke schilderij is met hem mee gegaan, nu heb ik een kale muur. Als student is een Guru een tikje boven m'n budget, dus ik ben aan het sparen. Maar winnen is natuurlijk nog leuker!! Ik zou er zelf een samenstellen met gave pop art!

Moniquedegroot 17 jul 2014

12-6-2014 ben ik getrouwd met de meest fantastische, lieve, heerlijke man op Ibiza met onze naaste familie en beste vrienden.
Het was echt Our Best Day Ever!!
Nu nog onze mooiste en gave fotos op een trendy manier op onze muur hangen.
OGU is dit zeker!
Fingers crossed ;)

Amulu 17 jul 2014

Voor mijn nieuwe huis! Waar ik ga samen wonen met mijn vriend. Zou dus extra leuk zijn ,om mooie foto's van ons samen aan de muur te hebben.

Kristen 17 jul 2014

Ik heb afgelopen jaar een aantal belangrijke beslissingen genomen, waaronder de verkoop van mijn eerste huis en de aanschaf mijn eerste 'grote mensen' huis. Heel spannend, het moet maar lukken, en dat is t ook! Van de hele periode heb ik foto's gemaakt, en ik ben nog steeds op zoek naar een manier om daar iets mee te doen. Dit zou een ideale oplossing zijn!

Stientje 17 jul 2014

Ik zou dit dus helemaal geweldig vinden voor mijn oudste dochter die op zichzelf gaat wonen. Ze bedrijft een supermooie sport, is regelmatig met haar team onderweg en wat is er nou mooier om bij thuiskomst je mooiste herinneringen aan de muur te zien hangen. Plus ze is bijna jarig, dus het zou wel een hele mooie verrassing voor haar zijn.

Misslauraz 17 jul 2014

Van mijn vriend en mij, we zijn in september 7 jaar samen en hebben net een prachtig jaren 20 huis gekocht. Zo'n mooie collage aan de muur maakt ons paleisje helemaal af!

craftsmen 17 jul 2014

Onze reis naar Craters of the Moon, Grand Teton en Yellowstone. Daar hebben we prachtige foto's gemaakt! Dit systeem is een mooie manier om onze herinneringen levend te houden!

Ilona 17 jul 2014

De afgelopen 12 jaar, vanaf het moment dat de eerst geboren werd tot nu.

Emonis 17 jul 2014

Een fotoserie van een zomerse dag aan het strand .... van h��l vroeg in de morgen tot zonsondergang.

Ds 17 jul 2014

De fotoshoot van onze bruiloft. We zijn nu 1 jaar getrouwd en willen nog een mooie collage wat anders is dan anders.

Met dit materiaal zou dat perfect zijn! Het is stoer en industrieel! Net als onze fotoshoot wat in een verlaten fabriekshal is geschoten!

ilsebrouns 17 jul 2014

Onze reis naar Costa RIca, waar we 3weken hebben rondgetrokken met ons 2. De laatste keer, zonder kinderen.
De mooie natuur, de mooie landschappen, dieren. In een fotoboek of een kadertje, komt deze niet tot zijn recht! Genoeg mooie foto's om hier een wanddecoratie van te maken!!!!

win-kl-stoeltje.jpg Kies zelf welke toffe indust...

Alles in de tuin is leuk maar onverwachte gasten die nóg meer gezelligheid brengen en waarmee je gerust tot in de late uurtjes buiten kunt...

26 jul 2017 Lees verder
kerstactie-kl3.jpg Kerstaktie - win een kerstpa...

HO.HO.HO. wordt GO.GO.GO.  bij ShowHome.nl! In aanloop naar de Kerst dagen we je uit! Niks zo leuk als sfeervolle foto’s van jullie in...

09 dec 2016 Lees verder
vtwonendesignbeurs-kl.jpg WIN kaarten voor de VT Wonen...

  Voor wie het gemist heeft, we zullen weer een dagje met z’n allen aanwezig zijn op de VT Wonen & Designbeurs! Dit wordt voor ons...

07 sep 2016 Lees verder
win-woonpakket-kl.jpg Win een woonpakket!

De boom, de lampjes, de ballen en de kransen. Kaarsen, recepten en knutsels, we snappen best dat je daar heel druk mee bent en precies daarvoor h...

08 dec 2015 Lees verder
kw-ligatus-1600x900-v1-c1-kl.jpg Met 450 euro naar Kwantum......

Die krijg je wel op toch? De kans bestaat écht dat je binnenkort met dat shoptegoed Kwantum binnen kunt stappen want we hebben een leuke b...

29 sep 2015 Lees verder
seizoensboeket-kl1.jpg Win een seizoensboeket!

We hebben jullie al eens eerder verteld over dat hele leuke concept van 24Flower toch? Dat concept dat het mogelijk maakt dat jij (of iemand die ...

20 sep 2015 Lees verder