Stalen deuren deel II

Wat? Is het alwéér vrijdag?! Niet dat ik daar niet blij mee zou zijn maar ik ben op dit moment met zoveel dingen bezig dat ik werkelijk voor mijn gevoel overal achteraan stuiter. Het gevoel zal jullie niet vreemd zijn. Linkerbeen in de Sinterklaasvoorbereidingen, rechterbeen al bij de items over de Kerst. Linkerhand nog druk doende met de Instaswap (ik zoek nog mensen die mutsen willen breien /haken voor een groep daklozen, ik mis/gebruik het moment even om te kijken of er hier nog iemand handig is met naalden en garen! :) ) en de rechterhand bezigt een enorme Fransche slag in het huishouden. Werk manoeuvreert er tussendoor. Heel blij ben ik dan ook met de antwoorden van de leverancier van de stalen deuren waar ik het vorige week over had want dan deel ik die vandaag nog even met jullie, hoef ik voor nu niet op zoek naar nieuwe bloginspiratie (slimme meid, al zeg ik het zelf).

    

Volgens Metaal en Interieur

“in principe is het overal mogelijk om stalen deuren te plaatsen. Soms is het mogelijk om de deuren in een bestaand houten kozijn te plaatsen. Indien dit niet het geval is kunnen wij altijd op locatie bekijken of het nodig is en mogelijk is om een degelijke ondergrond te plaatsen om de deuren te kunnen monteren. Ook dit verzorgen wij (indien nodig of in samenwerking met een aannemer). Wat prijs betreft voor een deur van 201x90 moet je rekenen op een bedrag van circa 2000,-  incl. btw. De prijs is ook afhankelijk van bovenstaande factoren. Bij dit bedrag is natuurlijk ook het veiligheidsglas, nabehandeling (lakken) en deurbeslag inbegrepen.

 Stalen kozijnen, leuke weetjes! 

  • Met stalen kozijnen kun je je ruimte optisch vergroten.
  • Je kunt ze makkelijk als scheiding in een ruimte plaatsen zonder licht en/of sfeer te verliezen. 
  • Bij een nieuwbouw ruimte kun je makkelijker een industriële sfeer neerzetten. “

Nou, dat dus. Goed om te weten en mee te nemen in je plannen en inspiratie. Bedankt Metaal en Interieur... ik stoom snel door!

Lekker weekend.

Lynda Hovens
Ook te volgen op: Helemaal in stijl
Bronnen
  1. lerkenfeldt.dk
  2. toreboda
  3. onbekend
  4. dekeyzer.be