Mooi centraal punt in de woonkamer

Het gebeurt eigenlijk al jaren in veel huishoudens, alle meubels zijn gericht naar een plek: de televisie. Zelf vind ik het eigenlijk helemaal niet mooi en misschien zelfs soms wel een beetje ongezellig. Het is zo gegroeid dat de televisie het centrale punt is in een woonkamer en dat wordt alleen maar versterkt door het feit dat televisies steeds groter worden. Hoe groter de televisie hoe meer het opvalt als je een woonkamer inloopt. Helaas is er eigenlijk weinig aan te doen, want ook ik wil graag een televisie in de woonkamer. De oplossing is dan maar om een super mooi televisiemeubel te kopen, zodat niet alleen de televisie opvalt.

 

De oplossing: gewoon ophangen

Tegenwoordig hoeft een televisie niet altijd meer op een kast te staan. Het is ook mogelijk om hem ergens in te bouwen of gewoon aan de muur te hangen. Op deze manier valt de televisie wel minder op en heb je geen specifiek meubel nodig voor de televisie. Zelf vind ik het erg mooi als de televisie aan de muur hangt. Je hebt dan wat meer ruimte over om leuke spullen op te zetten. Wel moet je even goed kijken hoe je het precies doet met alle draden. Hierbij komt dat als je nog een dvd-speler of Nintendo hebt, dit wel wat lastiger is. Heb je dit niet, dan is ophangen van je televisie zeker een mooie oplossing!

 

   

 

 

Prachtige televisiemeubels

Het maakt gelukkig niet uit welke stijl je in huis hebt, voor alle stijlen is wel een televisiemeubel te vinden. Er zijn tegenwoordig ook heel veel verschillende mogelijkheden en dat maakt het shoppen voor het meubel dan wel weer leuk! Zelf vind ik het wel mooi als het meubel op pootje staat of open vlakken heeft. Dit zorgt ervoor dat het minder kolossaal is in de ruimte. Gewoon een simpel wit meubel met twee open vlakken waar je nog leuke spullen in kunt doen,vind ik al super leuk als televisiemeubel. Iets meer retro meubels met houten pootjes vind ik ook geweldig om naar te kijken. Het is ouderwets, maar toch ook stoer! Kun je geen meubel vinden die bij jou past of te afmetingen niet goed zijn? Een meubel kun je natuurlijk ook op maat laten maken. Dan weet je zeker dat je jaren plezier hebt van je aankoop!

   

Evelien Kregting
Ook te volgen op: Instagram
Bronnen
  1. www.houtmerk.nl
  2. RTL Woonmagazine
  3. www.livarea.de
  4. www.welke.nl
  5. flowwonen.nl
  6. www.karwei.nl