Het interieur van een Chinees restaurant

Ben je er nog? Je bent nog niet afgehaakt na het lezen van de titel? Good for you want wat we je willen laten zien zal je verwachting overtreffen. Scott and Scott Architects werden uitgedaagd het interieur van een Chinees restaurant te ontwerpen... and so they did...

   

 

Open keuken

Voor deze opdracht is gebruik gemaakt van materialen die mooier worden naarmate de tijd verstrijkt. Leer, denim en beton werd gebruikt voor de veelal hand- en op maat gemaakte meubels. Torafuku Modern Asian Eatery in Vancouver( da’s andere koek dan Tin Sun, Lotus of Oriental Dynasty….wat allemaal hele verklaarbare namen zijn overigens, dat gezegd hebbend) wilde een modern en tijdloos interieur. Een open keuken die midden in het restaurant geplaatst is zorgt voor het “foodtruck” gevoel en gunt mensen een kijkje in de keuken. Denim wandbekleding, lange betonnen tafels en kleinere “booths” (zithoekjes), allemaal aspecten die je niet zou verwachten in een traditioneel Chinees Restaurant.

 

   

   

 

Wat vind je ervan? Zouden ze hier ook best mogen doen toch? Hoe leuk en authentiek die rode lampionen en gouden randjes ook zijn, dit zou een welkome afwisseling zijn en zeker weten en hotspot worden onder de foodies.

O enne, afhalen is ook mogelijk!