Al je witgoed stijlvol weggewerkt?

Ontdek de revolutie in het organiseren van je wasruimte, een stijlvol en gesmeerd lopend huishouden begint hier!

 

Ontdek de revolutie in het organiseren van je wasruimte, een stijlvol en gesmeerd lopend huishouden begint hier! 

 

Wassen kan soms een hele klus zijn. Niet persé het wassen op zich, dat doet je wasmachine voor je. Het is heel prettig als je al je witgoed bij elkaar hebt staan zodat alles in één ruimte gedaan kan worden. Met de innovatieve modulaire kastsystemen van Wastoren behoort chaos tot het verleden. Als pionier op dit gebied bieden ze dé oplossing voor het creëren van een nette, georganiseerde en stijlvolle wasruimte mét voldoende opbergruimte. Als dat niet als hét begin van een gesmeerd lopend huishouden klinkt, wat dan wel? Ontdek hoe je je witgoed stijlvol kunt ‘wegwerken’ zodat de ruimte er mooier uitziet, het gebruiksgemak groter wordt en je tijd gaat besparen.

 

Ontdek de revolutie in het organiseren van je wasruimte, een stijlvol en gesmeerd lopend huishouden begint hier! 

 

Dé ideale wasruimte

Efficiëntie en gebruiksgemak, 2 essentiële dingen als het over het wassen en drogen van kleding gaat. Een oplossing voor een aantal grote apparaten (je diepvries/koelkast kun je meenemen in je nieuwe plan!) die mooi is, die deugdelijk is en die het voor jóu makkelijker maakt. Deze 3 dingen gecombineerd en je zegt eigenlijk Wastoren, kijk maar mee.

 

Ontdek de revolutie in het organiseren van je wasruimte, een stijlvol en gesmeerd lopend huishouden begint hier! 

 

Veelvoorkomende problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon want bij Wastoren.nl begrijpen ze wat jij prettig zou vinden. Ze hebben een oplossing ontwikkeld die bijvoorbeeld de garantie op je wasmachine en droger garandeert zelfs na installatie in je op maar gemaakte wastoren. Ontwerp zelf dé ideale wasruimte voor jouw gezinssituatie/huis. Met de online configurator ontwerp je in een handomdraai een uniek meubel voor je waskeuken die meteen ook heel veel bergruimte biedt én je ruimte omtovert in de stijlvolle waskeuken die jij altijd voor ogen had. Alles keurig netjes weggewerkt, opgeborgen, op hoogte etc. Enorm praktisch is vooral ook dat laatste, je wasmachine lekker op hoogte hebben staan. Niet meer zo ver hoeven bukken, in kleine ruimte niet meer heel onhandig over je deurtje heen hoeven hangen, zuinig zijn op je rug, gebruikersgemak eigenlijk met hoofdletters.

 

Wasmachine verhoger

Hoe handig is het als je gewoon rechtop kunt blijven staan bij het doen van bepaalde huishoudelijke klussen? Je wasmachine en droger hoger plaatsen is relatief eenvoudig te realiseren. Met een wasmachine verhoger komen je apparaten een stuk hoger te staan. Met ‘een stuk’ bedoelen we dan zo’n 60cm maar liefst. De meeste verhogers die je kunt kopen helpen je witgoed maar 40cm hogerop waardoor je nog steeds voorover moet buigen om je machines te vullen. Steeds bukken kan rugklachten veroorzaken, met een verhoger voor je wasmachine wordt je rug gespaard. Functioneel maatwerk voor in je waskeuken. Veiligheid, je wasmachine en droger kunnen niét uit de kast vallen, en comfort, bukken voor elk wasje behoort tot de verleden tijd.

 

 Ontdek de revolutie in het organiseren van je wasruimte, een stijlvol en gesmeerd lopend huishouden begint hier!

 

Wastoren.nl

Veiligheid staat bij Wastoren altijd op de eerste plaats. Hun kastsystemen zijn 100% veilig én TUV gecertificeerd (een TUV-certificaat of TUV-keurmerk is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. Bron: TUV.nl). De kastsystemen absorberen trillingen waardoor je wasmachine en droger stiller en stabielere werken en niet uit de kast kunnen vallen. Ook zijn de kasten speciaal ontworpen om de levensduur van je witgoed te verlengen. Omdat de machines op hoogte geplaatst kunnen worden is deze oplossing ideaal voor iedereen maar zeker voor mensen met rugklachten. Bukken hoeft niet meer, je kunt rechtop blijven staan tijdens het vullen en leeghalen van je apparaten. Ergonomisch een dikke plus dus. Naast de functionaliteit en veiligheid speelt ook esthetiek zeker mee! Wie wordt er niet blij van een mooi ingerichte ruimte, al is het dan de wasruimte, die comfort en stijl uitstraalt? De was doen wordt per direct leuker om te doen! Bespaar tijd en ruimte, wees zuiniger op je apparatuur en geniet van je mooie wasruimte. Genieten? We horen je denken en hebben dus enkele voordelen van een goed georganiseerde en functionele wasruimte voor je op een rijtje gezet.

 

  • Efficiëntie – een goed ontworpen wasruimte zorgt een efficiënte workflow bij het wassen en drogen van je kleding. Alles op z’n plaats en alles mooi toegankelijk Bespaar tijd en moeite!
  • Ruimtebesparing – door slim gebruik te maken van de ruimte in je waskeuken kun je elke centimeter optimaal benutten. Hierdoor blijft de ruimte opgeruimd en geordend. Slimme systemen maken opruimen en het opgeruimd houden leuker en makkelijker. Doordat Wastoren.nl maatwerk levert kun je ook een meubel ontwerpen als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt.
  • Orde & netheid- wasmiddelen, wasverzachters, droogrekjes en kledinghangers, alles kan een vaste plek krijgen in het geheel waardoor alles altijd vindbaar is en op z’n plek kan staan.
  • Optimale functionaliteit – een goed ingerichte wasruimte voorziet immers in de behoefte van jou. Richt het in zodat het bij jóu en je huishouden past. Creëer ruimte om je was te sorteren, vlekken te behandelen, was op te vouwen etc. Alles op één plek, nogmaals, het scheelt je tijd en moeite.
  • Minder stress – als je weet dat alles op z’n plek staat, dat je niet de diverse benodigdheden overal en nergens vandaan hoeft te halen.  Dat.scheelt.stress…en voorkomt irritaties.
  • Duurzaamheid – door je wasmachine en droger op ergonomische hoogte en in veilige, stabiele kastsystemen zoals die van Wastoren, voorkom je onnodige slijtage en schade aan je apparatuur. Langere levensduur, minder reparatiekosten, duurzamer.
  • MOOI – je hele huis mooi ingericht en dan liefst het ‘washok’ negeren omdat het er zo’n saaie boel is? Omdat het rommelig en ongezellig is? Met stijlvolle en functionele kasten, doordachte opbergsystemen etc. maak je van je wasruimte een mooie ruimte en dát is ALTIJD een goed idee.

 

 

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je hoekbank als pronkstuk en...

Wanneer je je huis in gaat richten zijn er genoeg beslissingen die je moet maken. Welke stijl wil je graag terugzien en welke kleuren wil je teru...

06 dec 2023 Lees verder
Je bank op een onverwachte p...

Als je gek bent op alles wat met wonen/interieur te maken heeft dan herken je het volgende beslist. Je doet je best om niet alleen een sfeervol i...

20 okt 2023 Lees verder
Zo maak je je huis knus voor...

De wintermaanden staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huis gezellig en knus te maken. In deze blog delen we enkele tips om va...

18 okt 2023 Lees verder
Succesvol je huis verkopen?

Zó maak je je huis verkoopklaar en gun je kopers een kijkje in hun potentiële nieuwe thuis Je hebt besloten om je huis te gaan verko...

11 okt 2023 Lees verder
Terug in de tijd - creëer e...

Het interieur van je huis is meer dan alleen een hele lading meubels en bijpassende decoraties, het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid....

03 okt 2023 Lees verder
De onvervalste charme van in...

Industriële meubels zijn meer dan een woontrend; ze zijn een belichaming van een levensstijl die functionaliteit en esthetiek combineert. Oo...

19 sep 2023 Lees verder