5 tips om de leukste herinneringen te bewaren in huis

Tastbare herinneringen zijn de leukste manier om terug te kijken op je leven. Ze bevatten emotionele waarde op een speciale manier. Als je je herinneringen een mooi plekje in huis geeft, krijgt je interieur ook nog eens een persoonlijk tintje! Het laat zien wie je bent en waar je van houdt. Hieronder vind je 5 tips om die mooie herinneringen te bewaren in huis.

 

5 tips om de leukste herinneringen te bewaren in huis

 

1.    Maak een mooi fotoalbum

Foto’s vertellen, leggen bijzondere momenten vast en bergen mooie herinneringen op. Deze mooie herinneringen verdienen een mooi plekje in huis. Met een fotoboek kan jij gemakkelijk je herinneringen inlijsten in een fotoalbum. Alles staat natuurlijk in de digitale wereld, maar hoe leuk is het om door een ouderwets fotoalbum te bladeren met al je mooie herinneringen?

Er zijn natuurlijk diverse manieren om je fotoalbum in te richten, zoals een plakboek of met insteekhoezen. Laat je herinneringen niet vervagen en maak je eigen gepersonaliseerd fotoalbum, vol met de mooiste momenten. 

 

2.    Collect al je herinneringen in een opbergbox

Moeite met spullen weggooien? Verzamel dan al je mooiste herinneringen in een opbergbox. Zo zorg je ervoor dat ze niet door heel je huis slingeren,  maar geeft je jezelf de mogelijkheid om door je herinneringenbox te spitten, wanneer je de behoefte voelt om een herinnering op te halen.

Het leuke aan een memorybox is dat je verschillende tastbare items op één plaats te bewaren. Denk aan brieven, dagboeken, foto’s en alles waar een dierbare herinnering aangekoppeld is. Heerlijk om te verzamelen en doorheen te spitten.

 

3.    Voeg lijsten toe en hang op

De mooiste foto’s zijn het leukste als ze tastbaar zijn. Wanneer je niet zoveel plek in huis hebt om een fotolijst neer te zetten, kan je er kiezen om deze op te hangen. Net zo leuk, of misschien nog wel leuker! Er zijn lijsten in allerlei soorten en maten en je maakt je interieur meteen meer levendig en persoonlijker.

Vind je allerlei soorten formaten en kleuren foto’s te rommelig in huis? Kes dan voor dezelfde formaten in foto’s of kies voor een collage met een zwart-witte lay-out. Zo behoud je je strakke interieur, mét een persoonlijke touch.

 

4.    Stop het in een glazen doosje, potje of stolp

Je mooiste herinneringen bewaren kan je natuurlijk ook doen onder een stolp, potje of glazen doosje. Deze zijn in ieder gewenst formaat te verkrijgen en je kan er van alles onderzetten. Omdat het doorzichtig is, kan je het op veel plekken neerzetten en laat het zich makkelijk combineren.

Zeker wanneer je meerdere losse of kleine spulletjes belangrijk vindt, kan je deze heel leuk bewaren in een glazen doosje of potje.

 

5.    Verzamel souvenirs en plaats het op een mooi plekje in huis

Souvenirs helpen je om je reisherinneringen een plek in huis te geven. Belangrijk dus om deze een speciaal plekje te geven in huis! Verzamel al je souvenirs en zet deze bij elkaar. Zo heb je al je reizen bij elkaar gespaard en wanneer je even terug in de tijd wil gaan naar je mooie reizen, kijk je naar je souvenirs. Een makkelijke en leuke manier om je reisherinneringen te koesteren.

Bewaar je favoriete herinneringen in huis

Een herinnering in huis, is een verrijking van je interieur. Het geeft persoonlijkheid aan je huis en geeft een warme sfeer. Wees creatief met het bewaren van je herinneringen en kijk terug op die mooie momenten.

Of je nu kiest voor het verzamelen van souvenirs, fotolijsten ophangt aan de muur, collecten in een opberg box of voor het maken van een mooi fotoalbum van Lijstentoko: herinneringen moet je blijven koesteren!

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Hoe je van je foto’s mooie...

Heb je mooie foto’s gemaakt en wil je daar iets leuks mee doen? Er zijn genoeg originele manieren om je foto’s te laten afdrukken. Je...

22 mei 2024 Lees verder
Hoe stel je jouw ideale bart...

  Het zelf samenstellen van meubels wordt steeds populairder, ook als het gaat om bartafels. Een bartafel op maat geeft je de vrijheid om...

24 apr 2024 Lees verder
Met deze zonwering voeg je m...

  Als het gaat om het toevoegen van sfeer aan je woning, kan zonwering een grote rol spelen. Markiezen zijn een traditionele vorm van zon...

18 apr 2024 Lees verder
Moederdagtips! Voor moeders ...

Jouw moeder is een ‘one in a million’ vrouw. Natuurlijk koop je al wat leuks als ze jarig is maar met Moederdag kom je ook graag met ...

17 apr 2024 Lees verder
De leukste tulpenvazen en ti...

Al vanaf december zagen we ze voorzichtig weer verschijnen in de emmers bij de bloemist. Op dit moment is het een explosie van kleuren en soorten...

16 apr 2024 Lees verder
Leven en lekker & gezond sla...

Met deze planten in je slaapkamer slaap jij als een roosje. Wist jij dat dit de béste plant voor je slaapkamer is?     Er z...

17 mrt 2024 Lees verder