Inrichting van je huis

Inrichting van je huis

Bij de inrichting van je huis denk je misschien dat je één stijl moet kiezen. Ga je voor landelijk, barok, romantisch of modern? Veel mensen hebben echter niet een eenduidige voorkeur voor een bepaalde stijl. Dat is helemaal niet erg, want in je interieur mag je best combineren.

Klassiek 
Heb je een klassiek ingericht huis, maar ben je bang dat je interieur te saai en te gestileerd overkomt? Combineer je inrichting dan met moderne elementen. Hang bijvoorbeeld een modern, kleurrijk kunstwerk aan de muur. Of ga voor een opvallende moderne stoel.

Barok
Een inrichting die volledig in barokke stijl is, kan misschien te zwaar overkomen. Gelukkig combineert barok prima met anderen stijlen. Heb je een moderne inrichting maar vind je het iets te kil? Koop een mooie barokke stoel of kleed. Ook bij een retro interieur komt barok goed tot zijn recht. Wat je de laatste jaren veel ziet is behang in barokke printjes. Dit kun je met vrijwel alles combineren en het zorgt voor een chique look!

Samenwonen
Ga je samenwonen en ben je bang dat jouw inrichting totaal niet past bij de inrichting van jouw partner? Kijk eerst eens hoe het bij elkaar staat. Misschien wordt het wel modern met romantisch, maar is dat erg? Zet alles bij elkaar en wie weet heb je ineens een origineel interieur waar iedereen jaloers op is.

Inspiratie
Benieuwd hoe verschillende stijlen bij elkaar staan? Zoek op internet, bijvoorbeeld op showhome.nl, en zie hoe anderen verschillende stijlen met elkaar combineren. Of upload een foto van jouw originele inrichting en geef anderen op die manier woonideeën.

Inrichting van je huis foto

ShowHome.nl
Showhome.nl is dé site voor interieurinspiratie. Hier bekijk je echte interieurs van echte mensen. Upload foto’s van je eigen interieur of kijk hoe anderen wonen. Lees onze inpirerende blogs of bekijk het laatste woonnieuws.

Alles inrichting van je huis          Blogs inrichting van je huis          Inrichting van je huis nieuws