Binnenkijken bij Vera Camilla

Binnenkijken bij Vera Camilla

 

 

Beautyblogster Vera Camilla woont sinds oktober 2013 in dit ruime appartement in Amsterdam, vlakbij het centrum met uitzicht over de stad. Vera werd direct verliefd op het huis door de prachtige raampartijen, de luxe keuken en de ruime opzet van het huis. De stijl van het huis is een combinatie van modern, glamour chic met her en der etnische en Scandinavische invloeden.

 

 

  

WOONKAMER

 Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

De woonkamer heeft een groot raampartij waardoor er prachtig licht naar binnen komt. S’avonds kijkt Vera graag naar de zonsondergang op de Söderhamn bank van Ikea. De salontafel is gemaakt van epoxy en komt bij de winkel Iccoon vandaan. Vera haar moeder overtuigde haar om de tafel te kopen. Op de salontafel staan verschillende kaarsen ter decoratie. Twee planken boven de bank staan vol met persoonlijke foto’s en de Spiegel ‘Oh wat ben je mooi’ van Goods die Vera als relatiegeschenk kreeg. Het kleed dat op de grond ligt voor de boekenkast is van de opa en oma van Vera welke ze vond op de zolder van haar ouders.

 Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

   Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Woonkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

 

 

 

EETKAMER

Eetkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

S’ochtends start Vera met het maken van een bak yoghurt met cruesli in de keuken welke ze vervolgens opeet aan de eettafel. De eettafel is erg bijzonder door de combinatie van het houten blad met grove nerven en het industriële onderstel in het zwart, de tafel komt bij Iccoon vandaan net als de salontafel. De stoelen zijn de Victoria Ghost van Kartell en de lamp kocht Vera bij Woonexpress. De eettafel heeft een centrale plek in de ruimte en staat tussen de keuken en de zithoek in.

Eetkamer Vera Camilla - ShowHome.nl   Eetkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Eetkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

 

 

 

KEUKEN

Keuken Vera Camilla - ShowHome.nl 

De lichte keuken is ruim opgezet en in directe verbinding met de woonkamer. Het muurtje zorgt toch nog voor een goede verdeling waarbij het aanrechtblad niet zichtbaar is vanaf de woonkamer. Een ruime keuken met veel opbergruimte en een luxe uitstraling door het gebruik van hoogglans wit en apparatuur in RVS. Mooie glazen potten met pasta, diverse kruiden en een ananas als accessoires sieren de keuken. Vera houdt erg van Italiaans eten en deelt dan ook af en toe een recept op haar blog over haar favoriete recepten.

Keuken Vera Camilla - ShowHome.nl   Keuken Vera Camilla - ShowHome.nl

Keuken Vera Camilla - ShowHome.nl

 

 

 

SLAAPKAMER

Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl 

De slaapkamer is erg ruim en ook hier vind je de prachtige grote ramen terug. Een royale boxspring is aangekleed met veel kussens, dekbedovertrek en een sprei. De hanglamp kocht Vera in Woondock Duiven welke s’avonds een prachtig schaduwspel op het plafond laat zien. De dikke linnen gordijnen hangen tot de grond en geven een warme uitstraling. Het nachtkastje is van Ikea en de lamp is van Kartell.

Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

Slaapkamer Vera Camilla - ShowHome.nl

 

 

 

MAKE-UP

Make-up Vera Camilla - ShowHome.nl

In de slaapkamer staat ook de kaptafel van Vera. Hier maakt Vera zich op voordat ze aan het werk gaat. Een dagelijks routine waarbij ze gebruik maakt van goede daglichtlampen naast de spiegel en haar vele beautyproducten opbergt in de ladenkasten van Ikea.

Make-up Vera Camilla - ShowHome.nl Make-up Vera Camilla - ShowHome.nl Make-up Vera Camilla - ShowHome.nl

  

 

 

WERKPLEK

Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl

Vera werkt fulltime aan huis als zelfstandig Beautyblogster en heeft een aparte werkkamer. De werkdag begint hier achter haar bureau als de zon langzaam door de ramen naar binnen begint te schijnen. Hier brengt ze veel van haar tijd door om artikelen te schrijven voor haar blog maar ook probeert ze de nieuwste producten uit waar ze vervolgens een review over schrijft. In de werkkamer staat ook een serie kledingkasten naast elkaar waar haar kleding hangt maar ook haar vele tassen uitgestald zijn op verschillende planken. Schoonheid heeft geen leeftijd : ‘La Beauté N’a Pas D’age’ is een favoriete quote welke ingelijst staat op een plank. Met haar 22 jaar is Vera een jonge maar zeer talentvolle zakenvrouw met een prachtig huis waar ze het wonen en werken heel goed kan combineren. Neem een kijkje op haar blog: Veracamilla.nl

Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl

Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl   Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl

Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl

Werkplek Vera Camilla - ShowHome.nl

 

Mogen we ook bij jou binnenkijken? Upload dan hier je foto's!
Of doe nog meer inspiratie op bij andere binnenkijkers.

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
©ShowHome.nl